Hoe kan ik jullie bereiken?

Mail ons: info@littleelves.be

Bel ons:  015/55.77.93 (ma-za van 10u tot 18u)

Of kom eens lang OP AFSPRAAK: Burgerheidestraat 4, Heist Op Den Berg

Whatsapp: 0468/38.02.41 (whatsapp only)

Hoe kan ik een fotoshoot boeken?

Het beste is om ons eerst te contacteren. Zo kunnen we samen bespreken welke fotoshoot ideaal voor je is en spreken we meteen een datum af. Je krijgt dan van ons een code, zogenaamde shootcode, en deze kan je gebruiken om via onze website dan uw fotoshoot te betalen.

Wat na de fotoshoot?

Na je fotosessie krijg je een briefje mee met de nodige uitleg. Lees dit zeker rustig door en dan zou alles vlot moeten verlopen. De aller belangrijkste zin staat bovenaan, namelijk dat je een mailtje moet sturen naar info@littleelves.be met als vermelding van je shootcode. Hierna krijg je binnen de 48u een mailtje terug met een online gallerij (pixieset) met (bijna) alle foto's van je fotosessie. Zo kan je rustig thuis kiezen wat jouw favorieten foto's zijn.

Inloggen op pixieset
Wanneer je op de link hebt geklikt, opent jouw online gallerij. Je krijgt eerst één grote foto te zien en wanneer je naar onder scrolt, kom je bij je foto's terecht.

Selecteren van foto's
Wanneer je op een foto klikt, dan wordt de foto vergroot weergegeven. Wil je een foto markeren als favoriet? Klik dan rechts boven op het hartje. In het overzicht van alle foto's kan je ook jouw favorieten markeren. Beweeg de muis over de foto's en je ziet in de foto een hartje verschijnen. Klik dan op het hartje.

Onthouden van je favorieten
Om je favorieten te onthouden wordt er gevraagd naar je emailadres. Doordat pixieset jouw selectie onthoud, kan je er een andere keer mee verder gaan.

Klaar met jouw selectie?
Heb je al jouw favorieten voorzien van een hartje? Dan ontvangen wij graag een bericht dat jouw selectie gereed is. Jouw selectie versturen kan je eenvoudig door op het 'vliegertje' te drukken in jouw favorietenlijst.

Wanneer ontvang ik mijn foto's?

Je digitale foto's ontvang je steeds binnen de 10 weken NA het doorgeven van je keuze via je online gallerij. Als je extra foto's hebt besteld dan diegene die reeds in de fotosessie inbegrepen waren, dan ontvang je uw foto's binnen de 10 weken na het betalen van je extra foto's.


Je digitale afgewerkte foto's ontvang je via een download gallerij dewelke steeds met een wachtwoord beveiligd is.
Fotoproducten worden hierna afgewerkt en kunnen verzonden worden of opgehaald in onze fotostudio of tijdens een fotosessie bij jou in de buurt.

Welke formaten hebben mijn digitale foto's?

U kan digitale bestanden uit de shoot bestellen in 2 formaten:
      

  • 600/800 pixels, geschikt als profielfoto op sociale media, voor een CV, voor een badge, ... 
          
  • 1200/1600 pixels, geschikt als schermvullende weergave, powerpoint presentatie, slideshow op TV, digitaal fotokader, ... 

In beide gevallen is zelf afdrukken geen optie. Wij kunnen niet garanderen dat u dezelfde kwaliteit ontvangt indien u bij ons je fotoproducten bestelt.