“Zo heel gewoon maar toch heel bijzonder,
zo alledaags maar steeds weer een wonder”

 

Het beste moment om je pasgeboren baby te laten fotograferen is binnen de twee weken na de geboorte. Tijdens die eerste dagen slapen baby’tjes nog heel vast waardoor ze zich makkelijk in de meest vertederende posities laten leggen. Ze krullen ook nog lekker op zoals ze in de buik zaten, hun hoofdje past nog mooi in een hand, enz…

Neem tijdens je zwangerschap reeds contact op om een newbornshoot vast te leggen. We maken een afspraak ongeveer 1 week na je uitgerekende datum. Komt de baby vroeger of laat hij/zij nog even op zich wachten dan verplaatsen we de afspraak. Mijn agenda is steeds flexibel maar door vooraf reeds aan afspraak in te plannen vermijd je dat ik geen plekje meer vrij heb tijdens die bijzondere eerste dagen.

Voor deze speciale fotoshoot vinden veel voorbereidingen plaats, zowel voor als tijdens het fotograferen. Het is zeer belangrijk om een ontspannen en rustige sfeer te creëren rond jullie pasgeboren baby.

Zo is er voldoende tijd om de baby te voeden, te verschonen of gewoon te knuffelen. Voor een newbornshoot trek ik dan ook voldoende tijd uit (2 à 3u).

In de studio beschik ik over een groot aanbod aan mutsjes, wraps, schalen, manden, achtergronden, haarbandjes enzo. Bij het gebruiken van deze props blijft jullie baby uiteraard centraal staan en wordt er geen overdosis aan attributen gebruikt.

De fotosessie vindt gebruikelijk plaats in onze eigen fotostudio. Deze is hiervoor aangepast. Indien je de fotosessie bij je thuis wil, zijn er enkele voorwaarden aanverbonden, zoals voldoende daglicht, en een bijkomende kosten zoals verplaatsing en km's vergoeding.

Newborn fotoshoot

€ 265,00

Newborn fotoshoot

€ 265,00