"Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes!"


Wil je voor je zoon of dochter de allerleukste fotoshoot boeken voor als ze 1 jaar worden? Kom dan een leuke Cake Smash-fotoshoot doen! Een verrassende fotoshoot met een heerlijke taart als hoofdonderdeel. In een feestelijke setting en met een mooie, speciaal voor de fotoshoot gemaakte taart, maken we de leukste foto’s. Vies worden mag!

Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde snoetjes! Bij een cake smash fotoshoot mag het. Een prachtig versierde taart speciaal voor jou kleintje op maat gemaakt. Foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen en dat terwijl er prachtige plaatjes worden geschoten! Uniek en leuk voor kinderen.

Eerst maken we enkele foto’s van de taart & het decor apart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan de mooie leeftijd van je kind. Nadien maken we nog foto’s in een tinnen bad. Vergeet dus zeker geen zeep en een
 handdoek.

Cakesmash shoot

€ 250,00

Cakesmash shoot

€ 250,00