Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

LEfamily

“Little Elves Family Goals”

Wij proberen in elke foto en in alles wat we doen onze vriendschap en liefde te stoppen. Wij proberen ook aan iedereen die bij ons komt de huiselijke sfeer te creëren. Jullie zijn geen klanten van ons maar onze vrienden. Wij zijn 1 familie.

Dit is ook 1 van de redenen waarom jeroen gestart is met fotografie. In 2012 is hij gestart als eenmanszaak. Wij hadden het gevoel dat wijzelf als familie en gezin niet onze stijl terug vonden als wijzelf op fotoshoot gingen bij fotografen. Wij voelde ons nooit 'welkom'.

In 2018 is clio erbij gekomen en werkt zij mee full time voor little elves. Omdat we alles bekijken als koppel en als man en vrouw, komen we soms op leuke en unieke dingen en stijlen uit. Deze lijn trekken we door van de fotografie als de feërieke spulletjes die wij ook verkopen.

Kom je in onze fotostudio binnen, ga je meteen zien dat niet alle muren wit zijn geschilderd maar met mooie creme en beige tinten om de huiselijke sfeer te behouden.

Clio is het gezicht van Little Elves. Met haar ga je het meeste contact hebben Zij verzorgt de contacten voor het boeken van de fotosessies en doet tevens de nabewerking van de foto's. Ook sociale media is volledig haar domein; facebook, instagram... gebeuren door haar vingers.

Jeroen is de oprichter, fotograaf en de ontwerper van dienst. Hij houdt zich bezig met de personalisatie en ontwerpen van doopsuiker alsook de leuke spulletjes zoals de droomdeurtjes. Bovendien ontwerpt en onderhoudt hij deze website en webshop als geen ander en zorgt hij voor de toevoeging van nieuwe producten.

Tijdens een fotoshoot kom je 1 van ons 2 of soms beide tegen. Onze taken lopen soms door elkaar zodat we elkaar perfect aanvullen.

 

En onze kindjes? Siebe en Lynde zijn nog wat jong maar we betrekken hen zeker waar we kunnen. Zo is Siebe zelf al met fotografie bezig en ons Lynde is vaak pasmodel van dienst als we eens iets nieuw willen uitproberen.

 

© 2016 - 2020 Fotojst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel