Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Huwelijk

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen.

Wij zijn een fotograafsduo die jullie apart of samen kunnen boeken. Wij zorgen dat jullie dag voor eeuwig wordt vastgelegd. Elk huwelijk is uniek. Met oog voor detail, creativiteit en een juiste portie humor, zorgen wij voor een onvergetelijke en prachtige herinnering.

Apart of samen? Dit kiezen jullie volledig zelf. Je kan een 2e fotograaf bijboeken voor 275€ ongeacht het gekozen huwelijksformule. Het grote voordeel hiervan is dat echt alles in beeld wordt gebracht. Want wees nu eerlijk, 1 fotograaf heeft nooit alles gezien. Je zou maar juist een beeld vastleggen terwijl iemand struikelt aan de andere kant van de feesten. Dit laatste wil je toch echt wel in beeld hebben?

Speels, onverwacht en spontaan zijn een paar kernwoorden die onze stijl beschrijven. Wij houden ervan om iedereen in beeld te brengen zoals hij/zij is. Niets te geposeerd, maar natuurlijk mooie foto’s waarin we graag die glimlach, een verlegen blik of net de stoerheid van een onschuldig kind naar voren brengen. Op een rustige, persoonlijke maar toch ook professionele manier proberen we jullie dag te vereeuwigen zodat jullie deze voor eeuwig kunnen koesteren.

© 2016 - 2023 Little Elves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel