WAAROM WIJ ONZE DIGITALE BESTANDEN
IN 2 KLEINE FORMATEN VERKOPEN ...

EN NIET GROTER

 

SOCIALE MEDIA EN BEELDSCHERMEN

1. U wilt de beelden van uw shoot achteraf kunnen delen op sociale media. Uiteraard.
Daarvoor is het formaat 600/800 pixels zeer geschikt. Wij werken dit bestand mooi af zodat u het in de beste uitvoering aangeleverd krijgt van ons.

2. U wilt de mooie beelden van uw shoot achteraf kunnen bekijken op smartphone, tablet, TV, computer, projecteren zelfs, ....
Daarvoor is het formaat 1200/1600 pixels zeer geschikt. Wij werken dit bestand mooi af zodat u het in de beste uitvoering aangeleverd krijgt van ons.

Grotere formaten hebt u hiervoor dus zeker niet nodig.

 

GEEN DOE-HET-ZELF ZAAK

U zou graag zelf aan de slag gaan met onze beelden? Lijkt op het eerste zicht misschien logisch  maar toch vragen wij vriendelijk om te begrijpen dat dit voor ons niet kan. Waarom niet?

Ze zijn onze (enige) bron van inkomsten. Net als bij een schrijver of een muzikant die teksten schrijft of muziek maakt en leeft van de reproductie van die teksten (boeken) en/of nummers (liedjes) moeten ook wij ervoor zorgen dat we een inkomen verwerven uit de reproducties van onze creaties (beelden).

Wij leveren enkel eindproducten af. Voor ons zijn die digitale bestanden kostbare stukken. In elk beeld zit een jarenlange ervaring vervat, een eigen benadering van het medium fotografie, onze stijl. En net daarom ook staan wij zelf in voor de definitieve afwerking ervan. Na jaren van zoeken en uitproberen hoe we dit het best konden doen, bevinden we ons nu op een punt waarbij we alle vertrouwen hebben omtrent de verschillende afwerkingen die wij u voorstellen. We drukken onze beelden zelf af of geven het in handen van erkende vakateliers. Net als de patissier, de traiteur en de kunstenaar zijn wij geen supermarkt of doe-het-zelf zaak waar u de ingrediënten koopt om er zelf mee aan de slag te gaan.

© 2016 - 2023 Little Elves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel