Verzendkosten

  • Wij vezenden binnen België via Bpost. (levering 1 à 2 werkdagen na verzending). U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending.
  • Je kan na afspraak ook uw bestelling ophalen in onze fotostudio. Dit is volledig gratis.

Bij afwezigheid

Bij afwezigheid op het tijdstip van levering (via Bpost) ontvangt u een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus. U kunt uw pakket vanaf de volgende werkdag afhalen in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt, waar het 14 dagen blijft alvorens naar ons terug te keren. Indien gewenst kan u ook een tweede aanbieding van uw pakje vragen.

Aansprakelijkheid

Voor het verzenden worden alle artikelen gecontroleerd en zorgvuldig in een stevige verpakking geplaatst. De koper verbindt zich ertoe de bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren en ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van enige schade.

De door ons vooropgestelde leveringstermijnen zijn indicatief. JerLio bv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen die opgelopen bij het transport van de goederen.

JerLio ziet, volgens zijn algemene voorwaarden, af van de de wet "verkoop op afstand"".. Op het moment dat uw pakket verzonden wordt, ontvangt u van ons een email. Al onze zendingen zijn door ons traceerbaar. Contacteer ons indien u uw zending niet heeft ontvangen binnen een termijn van 7 werkdagen na ontvangst van de verzendingsmail.

Leveringstermijn

Na ontvangst van uw betaling leveren wij uw bestelling zo spoedig mogelijk. Omdat het meestal over grotere hoeveelheden en/of gepersonaliseerde producten gaat kan niet alles uit voorraad geleverd worden. Hou rekening met een leveringstermijn van 1 tot max. 4 weken.

Afhalen

U kan uw producten altijd afhalen. U dient hiervoor even een mailtje te sturen. U kan ook uw producten betalen bij afhaling. Dit kan wel niet bij gepersonaliseerde bestellingen, doopsuikerproducten en snoepgoed. Deze dienen eerst betaald te worden voor ze klaar worden gezet ter afhaling.

Betaling

Wij aanvaarden betalingen via bancontact of betaling via factuur. Een betaling via bankcontact is gemakkelijk en snel. 

Herroepingsrecht

Heb je een product ontvangen dat niet naar je verwachting is? Dan mag je het binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. We sturen je een nieuw of je ontvangt je betaling binnen de 14 dagen terug zoals u wenst. 

Het product dient in originele staat bij ons aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet geruild en/of niet of slechts gedeeltelijk terugbetaald.

De verzendkosten van de retour zijn voor de rekening van de klant.
Het herroepingsrecht is niet geldig voor voedingswaren, gepersonaliseerde artikelen.

Retourprocedure
Wenst u iets te retourneren? Meld uw retour zending dan vooraf per mail aan binnen de 14 dagen na ontvangst.
Vervolgens bezorgen wij jullie een retournota die u ingevuld bij uw retour voegt.
U kan uw retour met pakketpost terug bezorgen of deze komen binnen brengen in onze fotostudio na afspraak.
Bij verzending verpakt u uw retour met zorg en het nodige beschermmateriaal.

Zodra uw retour in originele staat bij ons aan komt verwerken wij uw terugbetaling zoals wettelijk voorzien binnen de 14 dagen.

Wij voorzien ons van het recht om een retour te weigeren of slechts gedeeltelijk terug te betalen wanneer de producten door de klant beschadigd of gebruikt werden.

© 2016 - 2023 Little Elves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel