Vorige Artikel 3 van 9 Volgende

Kids

“Kinderen zijn eerlijk en recht voor de raap”

Kinderen zijn het mooiste als ze zichzelf zijn. En dát wil ik vastleggen in een foto. De foto’s worden gemaakt op een plek waar het kind zich prettig voelt en zichzelf kan zijn. Dat kan op een geschikte buitenlocatie, zoals op het strand of in het bos of in de speeltuin zijn. Of gewoon weg in onze fotostudio.

Het lijkt een cliché, maar het is waar: voor je het weet zijn je kinderen groot. De tijd dat je kinderen jong zijn, kun je maar één keer beleven. Van peuter tot tiener; iedere leeftijd heeft zijn charme. Daarom is het erg leuk om de ontwikkeling van je kind(eren) op professionele foto’s vast te leggen.

Als speciale herinnering voor jou en je kind(eren), als cadeau voor familie of gewoon om iets leuks en bijzonders te doen met het gezin.

Je kunt ervoor kiezen om kinderfoto’s te laten maken op locatie, zoals in het park, in het bos, op de kinderboerderij of in de speeltuin. Op locatie kun je veel gebruik maken van de achtergrond en bijvoorbeeld foto’s laten maken van je kind(eren) liggend in het gras of spelend in de speeltuin. Foto’s die in de fotostudio worden benadrukken vooral het kind zelf. Dat is voor portretten ideaal.

© 2016 - 2023 Little Elves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel